کوکی فندقی نوتلا

مخصوص طرفداران نوتلا



محاسبه BMR

مواد لازم:

▪️کره (نرم): 125 گرم
▪️پودر شکر: 65 گرم
▪️اسانس فندق: 4 قطره (اگر در دسترس نبود؛ وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری)
▪️پودر فندق: 75 گرم
▪️آرد: 100 گرم
▪️آرد برنج: 15 گرم
▪️نوتلا: 150 گرم
▪️شکلات شیری (ذوب شده): برای تزیین
▪️شکلات سفید (رنده شده): برای تزیین
 



طرز تهیه:

🔸1. کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا مواد پوک و یکدست شود. سپس پودر فندق و اسانس را به مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
 
🔸2. آرد و برنج را در سه مرحله کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس داخل سینی های شیرینی پزی را با کاغذ بپوشانید و با ماسوره و قیف از خمیر شیرینی داخل سینی ها، ماسوره بزنید.

🔸3. سینی ها را داخل فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 25-20 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن بین دو کوکی را با نوتلا پوشش دهید و روی کوکی ها را با شکلات شیری ذوب شده و شکلات سفید رنده شده تزیین کنید.

🔴نکته🔻🚨

♦️1. این کوکی ها بدون تزیین در ظرف دردار به مدت یک ماه در فریزر قابل نگهداری است.

♦️2. این کوکی ها با تزیین در ظرف دردار به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشد
 




مطلب قبلینان پنیری رنگارنگ
مطلب بعدیپرن فندقی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه