چوب شور پنیری با مغز گوشت

خوشمزه و جدید



محاسبه BMR

مواد لازم:

▫️کره به میزان لازم
▫️آبلیمو به میزان لازم
▫️پنیر پارمزان (پودر شده) 1پیمانه
▫️زعفران (آب نکرده) 1قاشق مرباخوری
▫️پودر پیاز 1قاشق مرباخوری
▫️پنیر چدار 1فنجان
▫️چوب شور به میزان لازم
▫️گوشت (گوشت قرمز یا گوشت مرغ) نیم کیلو
▫️پودر سیر 1قاشق مرباخوری
▫️پودر موسیر 1قاشق مرباخوری
▫️فلفل قرمز 1قاشق چایخوری
▫️دارچین 1قاشق چایخوری
▫️آب پیاز 1فنجان
 



طرز تهیه:

🔸ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید. مقداری فیله گوشت یا مرغ را تهیه کرده و با بیفتک یا گوشتکوب به خوبی آنها را بکوبید تا کاملا پهن و نازک شوند.

🔸مقداری آبلیمو را با آب پیاز مخلوط کرده و همه ادویه ها را داخل آن بریزید.زعفران آب کرده را نیز به آب پیاز اضافه کنید.

🔸گوشت یا مرغ را داخل محلول قرار داده و 2تا6ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

🔸فیله هار ا خارج کرده و روی تخته قرار دهید و کمی صبر کنید تا آب آنها جدا شود.

🔸مقداری چوب شور را دسته کرده و هر تکه فیله را کاملا به دور آن ببندید.

🔸رول ها را داخل سینی فر قرار داده و روی هر یک مقداری کره بریزید و داخل فر قرار داده و 30دقیقه تا 50دقیقه اجازه دهید کاملا فیله ها برشته شوند.

🔸وقتی فیله ها کاملا مغز پخت شد آنها را از فر خارج کرده و داغ داغ داخل پودر پنیر پارمزان قرار داده و خوب غلط دهید

🔸پنیر چدار را داخل مایکروویو آب کرده و هر رول را داخل آن زده و برای سرو آماده کنید.
 
🔴نکات🔻🚨

♦️1)در صورت تمایل به جای پودر پنیر پارمزان از پودر پنیر پیتزا استفاده کنید.

♦️2)بهتر است از چوب شور ضخیم و کنجدی استفاده کنید.

♦️3)بهتر است این غذا را با گوشت قلوه گاه گوسفندی تهیه کنید تا خوشمزه تر شود




مطلب قبلیدلمه کلم پیچ
مطلب بعدیخوراک مرغ و سبزیجات

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه