تماس
درباره
تحریریه
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
شکلات بادام نعنایی
بازدید:
141
دسر و شیرینی
صادقی
پیشنهاد ویژه
آنچه لازم دارید
شکلات تختهای / پرک بادام بو داده / اسانس نعنا
ریزهکاریها
به جای ذوب کردن شکلات با حرارت غیرمستقیم، از مایکرویو هم میتوانید استفاده کنید.
برای حرارت غیرمستقیم شکلات را حتمن در ظرف آلومینیومی بریزید تا حرارت آب به شکلاتها منتقل شود.
میزان اسانس را بیشتر نکنید که شکلاتهایتان تلخ میشود.
اگر ترجیح میدهید که شکلات شیرینتر باشد، به جای شکلات تلخ از شکلات معمولی استفاده کنید.
تدارک خوردنی
۲۰۰ گرم شکلات تلخ تختهای را خرد کنید و با حرارت غیرمستقیم آب کنید. برای حرارت غیرمستقیم یک قابلمه آب را روی گاز بگذارید و شکلاتها را در قابلمه دیگری بریزید و در داخل قابلمه آب بگذارید و هم بزنید تا شکلات آب بشود. سه قطره اسانس نعنا و حدود ۵۰ گرم بادام را خرد کنید و به شکلات آبشده اضافه کنید. شکلات را در قالب بریزید و بگذارید تا سرد شود. بعد از سرد شدن شکلاتها و بیرون آوردن آنها از قالب با پرک بادام تزیینشان کنید
منبع: کوک من
پیشنهاد ویژه
مطلب قبلی
طرز تهیه دنت
مطلب بعدی
توت بادامی
نظرات
نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کوکی میله ای شکلاتی
کیک اسفنجی با خامه کاراملی و گاناش شکلاتی
کیک دارچین با کرم پنیری
کیک حلوایی
حلوا سه آرد
کیک کوکی براونی
کیک هلو با لایه پنیری
کیک موز و گردو
کیک سه شیر زعفرانی با رویه پنیری
شیرینی بوتیکی ساده
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
رپورتاژ
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی