شیرینی اتریشی

شیرینی مخصوص عید نوروز



محاسبه BMR

مواد لازم:

▫️200 گرم كره
 ▫️80 گرم پودر قند
 ▫️/1 ق‌چ وانيل
 ▫️4 عدد زرده تخم‌مرغ

 250 گرم آرد
 ▫️50 گرم شكلات تخته‌اي
 ▫️50 گرم پودر نارگيل
 



طرز تهیه:

🔸1. كره را با پودر قند در كاسه‌اي ريخته و با همزن برقي به مدت هفت دقيقه هم بزنيد. 

🔸2. در كاسه‌اي ديگر زرده‌هاي تخم‌مرغ را با وانيل مخلوط كرده و با همزن خوب هم بزنيد تا كرم‌رنگ و يكدست بشود.آرد را الك كرده و كناري بگذاريد. تخم‌مرغ زده‌شده را به كره و پودر قند اضافه كنيد و آنها را با ليسك (قاشق مخصوص شيريني‌پزي) خوب مخلوط كنيد.

🔸3. حالا آرد را كم‌كم به مواد اضافه و خوب با آنها مخلوط كنيد تا خمير يكدستي داشته باشيد.  فر را با درجه حرارت 125 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود. سيني فر را آماده كنيد و شيريني‌ها را در آن بچينيد.  

🔸4. خمير آماده‌شده را در قيف با ماسوره شكوفه ريخته و با فشار دست خمير را بيرون آوريد. اندازه هر شيريني به طول چهار سانتي‌متر مناسب است. البته شكل و فرم شيريني به دلخواه شماست. در اينجا شيريني با همان فرم شكوفه‌اي به صورت مستطيل است.  شيريني‌هاي كوچك انگشتي‌شكل را روي سيني فر با فاصله بچينيد. 

🔸5. وقتي تمام خمير را به شكل شيريني روي سيني گذاشتيد، سيني را در طبقه وسط فر قرار دهید و 20 دقيقه صبر كنيد تا شيريني‌ها بپزند.  بعد از پخت سيني را از فر درآوريد و صبر كنيد تا شيريني‌ها خنك شوند.  در اين فاصله شكلات تخته‌اي را خرد كرده و روي حرارت غيرمستقيم (مانند بخار كتري) آب كنيد.  شيريني‌هاي آماده و خنك‌شده را برداشته و يك طرف آنها را در شكلات فرو ببريد تا شكلاتي شوند، بعد روي آنها پودر نارگيل بپاشيد
 




مطلب قبلیشیرینی عصرانه
مطلب بعدیبیسکوییت بدون شکر

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه