شیرینی عسلی گردویی

شیرینی مخصوص عید نوروز



محاسبه BMR

مواد لازم:

▪️آرد برنج: 1پیمانه 
▪️پودر هل: 1 قاشق چایخوری
▪️پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری 
▪️کره ذوب شده: 50گرم
▪️پودر گردو: یک دوم پیمانه 
▪️زعفران حل شده: 1 قاشق سوپ خوری
▪️عسل: به میزان لازم



طرز تهیه:

🔸ابتدا پودر قند و آرد برنج و پودر هل رو با هم مخلوط کرده بعد زعفرون حل شده  و کره ذوب شده رو ریخته و پودر گردو رو اضافه كنيد و کمی هم عسل. حالا مواد رو مخلوط کرده و کم کم عسل رو اضافه كنيد تا به صورت خمیر لطیفی در بياد حالا خمیر رو در کیسه نایلون  برای 30 دقیقه در يخچال استراحت بدين 

🔸در مرحله ي بعد خمیر رو بین دو لایه نایلون باز کنيد با قطر نيم سانت سپس خمیر رو قالب زده و روشون رو با پودر پسته تزيين كنيد و در سيني فر چيده و در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٠ به مدت ٥ تا ٨ دقيقه بپزيد مراقب باشيد كه اين نوع شيريني زود خشك ميشه و ميسوزه 

🔸نبايد زياد تو فر بمونه همين كه ديديد زيرش كمي داره تغيير رنگ ميده از فر خارج كرده و بذاريد كاملا سرد بشه بعد از سيني جدا كنيد و در ظرف چيده و نوش جان كنيد 

🔸اين شيريني بافت بيسكوئيتي داره البته بگم كه اين شيريني رو ميتونيد بدون اينكه داخل فر بذاريد و بپزيد ميل كنيد بستگي به ذائقتون داره اگر بافت بيسكوييتي دوست نداريد و ميخوايد شيرينيتون نرم باشه بعد از قالب زدن ميتونيد ميل كنيد
 




مطلب قبلیشکر بورا
مطلب بعدیساوارین مربایی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه