شیرینی ملکه بادام

شیرینی مخصوص عید نوروز



محاسبه BMR

مواد لازم:

▪️آرد  2پيمانه
▪️تخم مرغ  1عدد
▪️کره  100گرم
▪️پودر هل  يك دوم قاشق چايخوري
▪️شکر  2قاشق سوپخوري
▪️خامه  1قاشق غذاخوري
▪️بکینگ پودر  يك هشتم قاشق چايخوري



مواد لازم برای رویه:

▫️عسل  يك دوم پيمانه
▫️بادام  يك پيمانه
▫️خامه  يك هشتم 
▫️كره  40گرم
▫️زعفران دم كرده  2قاشق سوپخوري



طرز تهیه:

🔸۱. كره نرم شده +شكر رو خوب هم ميزنيم تا با هم مخلوط و يكدست بشه.

🔸2. پودر هل+تخم مرغ+خامه رو اضافه و هم ميزنيم تا با هم مخلوط بشن.

🔸3. آرد+بكينگ پودر رو با هم مخلوط و به مواد كم كم اضافه ميكنيم تا به صورت خمير دربياد.

🔸4. با دست كمي خمير رو ورز ميديم بعد به مدت نيم ساعت به خمير استراحت ميديم.

🔸5. خمير رو در قالب مورد نظر به طور يكنواخت پهن و با چنگال سوراخ میکنیم حالا قالب رو در طبقه وسط فر قرار ميديم با دماي170درجه سانتي گراد به مدت 10دقيقه تا زمانيكه دور خمير طلايي بشه. 

🔸6. براي رويه شيريني تموم مواد رو با هم مخلوط ميكنيم بعد ميذاريم روي حرارت به مدت 5تا۶دقيقه بجوشه. 

🔸7. بعد مواد رو روي خمير ميريزيم و دوباره در فر قرار ميديم اينبار در طبقه بالاي فر يا دماي 150درجه سانتي گراد به مدت 20تا25دقيقه تا روي شيريني طلايي بشه.

🔸8. بعد از سرد شدن به شكل مربع برش ميزنيم.

نکته:
🛑۱. آرد رو الک کنید.

🛑۲. یکربع قبل فر رو روشن کنید.

🛑۳. اگه بعد از پخت  روی شیرینی رو خواستین تیره تر بشه گریل رو روشن کنید.




مطلب قبلیکیک اسفنجی با تزیین نوتلا
مطلب بعدیبیسکوییت آناناسی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه