خوشمزه و مجلسی
▪️آرد گندم یک و یک سوم لیوان ▪️روغن جامد نصف لیوان ▪️شیرعسلی یک قوطی (۳۸۷گرم) ▪️زعفران دم کرده ی غلیظ دوتا سه قاشق سوپ خوری ▪️هل ساییده ی نرم یک قاشق چایخوری ▪️گلاب یک چهارم لیوان
🔸آرد رو توی قابلمه میریزیم و روی شعله ی ملایم تفت می دیم تا رنگ اون کرم خیلی کم رنگ بشه و بوی خامی آرد گرفته بشه. اصلا لازم نیست که آرد کاملا رنگ عوض کنه. بعد آرد رو الک میکنیم تا گلوله نداشته باشه و دوباره به قابلمه برش میگردونیم.
🔸روغن رو اضافه میکنیم و تقریبا ده دقیقه ی دیگه هم تفت میدیم.
🔸سپس ازروی حرارت برداشته و هل و گلاب و شیرعسلی وزعفران رو اضافه میکنیم و خیلی سریع هم میزنیم تا حلوامون یکدست بشه.
🔸اگر خیلی شل بود خیلی کوتاه روی حرارت میگذاریم تا حلوا خودشو جمع کنه. به همین سادگی حلوامون آماده شد ...اونو توی ظرف میریزیم و تزئینش میکنیم