ته چین گوشت

خوشمزه و شیک



محاسبه BMR

مواد لازم برای 3 نفر:

▫️گوشت (دنده گوسفند) نیم كیلو
▫️ماست (شیرین) یك لیوان سرخالی
▫️روغن (آبكرده) نصف لیوان
▫️زعفران نصف قاشق چایخوری
▫️برنج 2 لیوان
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️نمك به میزان لازم
▫️فلفل سیاه به میزان لازم



طرز تهیه:

دنده را با مقداری آب ، نمك ، پیاز ، برگ بو ، پوست پرتقال و سایر افزودنیهای دلخواه بپزید.ماست و زعفران و تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و حدالامكان با همزن خوب بزنید و برنج شسته شده و خیس خورده بدون آب را به آن اضافه كنید.ظرف مناسبی را انتخاب كنید و كمی كره به انتهایش بزنید و دنده ها را در ظرف چیده و وخلوط برنج را رویش بریزید و با كفگیر صاف كرده و كمی فشار دهید.روی آن مقداری آب روغن بریزید و آن را دم بیندازید.

نكات:
1) میتوانید ته غذا ته دیگ بگذارید و حتی از پلوی زعفرانی و ماست هم استفاده كنید و بعد گوشتها را روی آن بچینید.
2) تزیین این غذا با پوره سیب زمینی و زرشك شكیل خواهد بود.
3) میتوانی به جای یك لایه گوشت از لایه های بیشتری گوشت و حتی یك لایه زرشك هم استفاده كنید تا غذای شما زیبا تر شود




مطلب قبلیآدانا کباب
مطلب بعدیسس گوجه فرنگی خانگی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه