کیک ژله ای قرمز

مخصوص شب یلدا



محاسبه BMR

طرز تهیه:

▫️شکر: 100 گرم
▫️پودر ژلاتین: 5 قاشق مرباخوری
▫️توت فرنگی: یک کیلوگرم
▫️گیلاس قرمز (سیاه): یک کیلوگرم
▫️پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق مرباخوری
▫️آبمیوه یا کمپوت: 700 میلی‌لیتر



طرز تهیه:

⭕️شکر و پوست پرتقال رنده شده را به همراه 400 میلی‌لیتر آب در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید تا خنک شود.

⭕️محلول را از صافی رد کنید. یک‌چهارم پیمانه از آن را برداشته، پودر ژلاتین روی آن بریزید و به طریق بن‌ماری آن را حل کنید تا شفاف شود.

⭕️بعد از کمی خنک شدن، آب و شکر جوشیده باقیمانده را اضافه کنید.
کمی از محلول آماده را در کاسه بزرگی ریخته، یک ردیف توت فرنگی شسته روی آن چیده و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

⭕️بعد از بسته شدن نیز مقداری از محلول را ریخته، ردیف دوم توت‌فرنگی‌ها را نیز چیده و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

⭕️بعد از بسته شدن ردیف دوم توت‌فرنگی، مقداری از محلول را ریخته، گیلاس را چیده و به این ترتیب دو ردیف گیلاس قرار دهید.

⭕️بعد از اینکه این کار را 4 بار انجام دادید، حالا یک گلوله توت‌فرنگی در پنج قسمت قرار دهید. مابین توت‌ها گیلاس قرار داده و با ژله آماده (محلول) پر کنید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
در زمان سرو، در ظرف بزرگتری آب داغ ریخته، کاسه را در آب داغ فرو کرده تا جایی که آب درون ظرف نرود و در ضمن سریع از آب داغ بیرون بکشید تا آب نشود. ظرف موردنظر را روی کاسه‌ترین قرار داده، دسر را برگردانده و سرو کنید.

⚪️فوت آشپزی🔻🍴

🍽 برای بهتر بستن دسر بهتر است مواد را به صورت لایه‌لایه درون ظرف بریزید




مطلب قبلیپاستیل های اناری
مطلب بعدیپنکیک لبو

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه