چیز کیک نوتلا بدون فر

مناسب برای عصرانه ها



محاسبه BMR

مواد لازم:

▫️بیسکویت .......................... 250 گرم 
▫️کره ................................ 80 گرم
▫️فندق تفت داده شده ................. 3/4 فنجان
▫️نوتلا................................ 400 گرم
▫️پنیر خامه‌ای ........................ 500 گرم
▫️شکر قنادی یا خاک قند ............. 80 گرم



طرز تهیه:

⭕️ظرف کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید.
بیسکویت‌ها را در مخلوط کن ریخته و خرد کنید تا پودر درشتی بدست آید.

⭕️کره، یک سوم از فندق و یک قاشق غذاخوری از نوتلا را به خرده بیسکویت اضافه کرده و با مخلوط کن خوب مخلوط کنید.

⭕️مخلوط بدست آمده را کف ظرف کیک پخش کنید،دقت کنید تا هموار و صاف باشد و مدت زمانی صبر کنید تا ترکیب خنک شود.

⭕️پنیر خامه‌ای را با نوتلا باقی مانده و شکر قنادی ترکیب کرده و بر روی ترکیب بیسکویت پهن شده بریزید.باقی فندق‌ها را هم اضافه کنید.برای حدود ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید و بعد میل کنید.




مطلب قبلیکرپ نوتلا
مطلب بعدیفاج

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه