سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری

خوشمزه و لذیذ



محاسبه BMR

مواد لازم:

 ▫️سیب زمینی , درشت خرد شده ................. 900 گرم
 ▫️خامه پرچرب ................................... 150 میلی لیتر
 ▫️پنیر گرویر , رنده شده .......................... 75 گرم
 ▫️پودر فلفل قرمز ................................. به میزان لازم
 ▫️سفیده تخم مرغ ................................. 2 عدد
 ▫️روغن .......................................... مقداری
 ▫️نمک ........................................... به میزان لازم
 ▫️برگ جعفری جهت تزیین ...................... مقداری
 ▫️پنیر رنده شده جهت تزیین ..................... مقداری



طرز تهیه:

⭕️1. سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در قابلمه آّب جوش و کمی نمک بپزید . سپس آن ها را آبکش نمایید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید و تا زمان استفاده کنار بگذارید .

⭕️2. در یک کاسه بزرگ خامه و پنیر را مخلوط نمایید و فلفل قرمز , نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید .

⭕️3. در کاسه ای جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف نموده سفت شود . سپس آن را آرام با مخلوط خامه و پنیر هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

⭕️4. سیب زمین های پخته را به این مواد اضافه نموده و زیر و رو نمایید تا به خامه آغشته شوند .

⭕️5. روغن را در یک قابلمه کاملا گرم نمایید تا به درجه حرارت 180 سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت برسد و یا بتواند یک تکه نان را در 30 ثانیه برشته و طلایی نماید . سپس سیب زمینی ها را با کفگیر از خامه خارج نمایید و داخل روغن بریزید . سیب زمینی ها باید در روغن غوطه ور شوند . آن ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی شوند.

⭕️6. پس از اینکه سیب زمینی ها خوب طلایی و برشته شدند , آن ها را داخل بشقاب گرم بریزید و روی آن جعفری و پنیر رنده شده بپاشید و بلافاصله سرو نمایید




مطلب قبلیلازانیا با ماکارونی لوله ای
مطلب بعدیشنسیل گوشت

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه