پاستیل خانگی

پاستیل را سالم و تازه و با طعم های دلخواه در خانه تهیه کنید



محاسبه BMR

مواد لازم:

اسانس یا رنگ خوراکی .................... به میزان لازم.
پودر ژلاتین ................................. 4 قاشق غذاخوری.
آبمیوه یا نوشابه ............................. یک فنجان.
شکر ........................................ 2 فنجان.
آب .......................................... یک فنجان.



طرز تهیه:


1- پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. 
2- ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
3- برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.




مطلب قبلیدسر شکلات گیلاسی
مطلب بعدیرولت خامه ای

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه