سوپ قرچ و جو پرک

سوپ قارچ جو پرک پیش غذایی مناسب و خوشمزه در روزهای سرد



محاسبه BMR

مواد لازم برای 3 نفر:

پیاز خرد شده ............................ 1 عدد
سیب زمینی خرد شده ................... 1 عدد
هویج خرد شده ......................... 2 عدد
جو پرک خیس شده .................... 1 پیمانه
عصاره مرغ ........................... 2 عدد
قارچ خرد شده ......................... 1 پیمانه
جعفری خرد شده ....................... 2 قاشق غذا خوری
 



طرز تهیه:


ابتدا پیاز را در روغن تفت داده بعد سیب زمینی سپس هویج را اضافه میکنیم.

بعد قارچ را میریزم، تفت داده تا کاملا آب آن تمام شود سپس عصاره مرغ را اضافه و حدود 3 لیوان آب میریزیم تا مواد شروع به جوشیدن و پختن کند.

بعد از اینکه هویج تقریبا پخته شد جوپرک را اضافه می کنیم مدت زمان زیاد نمی برد چون از قبل خیس بوده است.

سپس نمک ، فلفل و آبلیمو و همین طور جعفری را می ریزیم بعد از چند دقیقه می گذاریم با حرارت کم سوپ آماده شود.
 

نوش جان




مطلب قبلیماهی
مطلب بعدیپیراشکی گوشت

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه