درباره
تماس
خانه
سبک زندگی
آشپزی
سیب زمینی تنوری
بازدید:
108
آشپزی
صادقی
مواد لازم:
مواد لازم:
ژامبون گوشت یا مرغ: 2برگ قطعهقطعه
فلفلدلمهای رنگی: 4 برش
سس مایونز: 2 قاشق مرباخوری
جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری
هویج خردشده: یک عدد کوچک
ذرت دانه: 2 قاشق غذاخوری
سیبزمینی سایز بزرگ: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه :
طرز تهیه: ابتدا سیبزمینی را داخل فر گذاشته و در دمای 400درجه فارنهایت به مدت 20دقیقه پخته سپس سیبزمینی را از وسط نصف کرده و با قاشق گوشت آن را بگیرید. مابقی مواد را با هم مخلوط کرده و به شکل سالاد درآورده و روی سیبزمینی نصف شده قرار داده و به دلخواه تزئین میکنیم. این میانوعده بسیار راحت و در عین حال خوشمزه و قابل دسترس است که میتواند در بعضی موارد جای شام را هم برای شما بگیرد. این نوع عصرانه در کشور همسایه ترکیه بسیار در انواع و اقسام مختلف مشاهده میشود .
نکته :
این عصرانه توانایی عوض کردن مواد تشکیلدهنده بسیار دارد. مثلا میتوانید از مخلوطی شبیه به مایه ماکارونی هم استفاده کنید.ا
منبع: مجله آشپزی ایده آل
مطلب قبلی
ساندویچ ترکی
مطلب بعدی
سالاد تن ماهی:
نظرات
نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
اسلایس مرغ
کرپ پنیری
گراتن سیب زمینی
ناگت مرغ پنیری
ترشی بادمجان کبابی
لازانیا
بورک اسفناج
همبرگر رستورانی
ترشی بادمجان شکم پر
پیده ترکی گوشت و پنیر
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی