اسپرسو کامپانا

نوشیدنی متفاوت برای دوست داران اسپرسو

محاسبه BMR

مواد لازم:

قهوه اسپرسو........................ 3 پیمانه
اسپری خامه.......................... به میزان لازم
پودر کاکائو............................ به مقدار لازم


طرز تهیه:

اسپرسو را در داخل سبد دستگاه اسپرسو می ریزیم فنجان مخصوص سرو اسپرسو را زیر دستگاه گذاشته بین 30 الی 40 سی سی از فنجان را پر کرده سپس طبق عکس با اسپری خامه را روی اسپرسو می ریزیم و با پودر کاکائو روی خامه را تزئین کرده و با شکلات کوچک سرو می کنیم
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیچای لیمو نعنا
مطلب بعدیشکلات برفی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه