تماس
درباره
تحریریه
خانه
سبک زندگی
آشپزی
سرکه سیب
بازدید:
252
آشپزی
سمانه معنوی
سرکه سیب خانگی راحت
پیشنهاد ویژه
مواد لازم:
سیب زرد......................... 3 کیلوگرم
نان سنگک........................ 300 گرم
طرز تهیه:
این معجون ضدآلرژی را میتوانید تا سه بار در روز بنوشید. اما متخصصان معتقدند بهترین سرکه سیب نوع خانگی آن است. اگر دلتان میخواهد با سیبهای زرد زمستان سرکه سیب درست کنید، از این دستور تهیه پیروی کنید.
سیبها را خوب بشویید و هسته و دمش را بگیرید و به چهار قسمت برش بزنید.
حالا سیبهای برش خورده را درون دبه پلاستیکی بریزید و بگذارید حدود یک چهارم از سر دبه خالی بماند.
حالا نان سنگک را روی سیبها بگذارید. نان سنگک به تخمیر سیبها کمک میکند.
دبه را برای 4 تا 5 ماه در جای گرم بگذارید. بعد از این مدت نان را از روی سیبها بردارید و سیبهای له شده را صاف کنید. بعد از 15 روز سرکه را مصرف کنید. توجه داشته باشید اگر میخواهید سرکه سیب زودتر عمل بیاید میتوانید سیب ها را قبل از ریختن درون دبه چرخ کنید تا به شکل پوره در بیاید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
پیشنهاد ویژه
مطلب قبلی
لقمه مرغ
مطلب بعدی
کباب ملکه
نظرات
نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
لوبیا پلو مخصوص
پیازداغ مخصوص
هویج پلو با قلقلی
نخود پلو
اسلایس مرغ
کرپ پنیری
گراتن سیب زمینی
ناگت مرغ پنیری
ترشی بادمجان کبابی
لازانیا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
رپورتاژ
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی