دسر هویج کلاسیک

دسری خوشمزه و راحت

محاسبه BMR

مواد لازم:

هویج رنده شده................. 10 فنجان
شیر............................... 1 و 1/2 فنجان
شکر............................... 1/2 فنجان
بادام خرد شده.................. 1/4 فنجان
هل سبز و خرد شده............ 1/2 قاشق چایخوری
کره یا روغن حیوانی............. 1/2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود.
شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود.
پسته، بادام و هل را اضافه کرده، مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.
نکته:
* می توانید گرم یا سرد میل کنید.
* می توانید به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.
شیرین کام باشید.


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیدسر مشکوفی (دنت زعفرانی)
مطلب بعدیپنکیک شکلات و دارچین

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه