قاووت پسته ای (قووتو)

سوغاتی سنتی کرمان. مقوی و خون ساز و...

محاسبه BMR

مواد لازم:

پسته ................1 کیلو ترجیهاً از پسته هایی کوچک و سبز
هل سبز............. 10 گرم
شکر................. 2 کیلو


طرز تهیه:

تمام مواد را با نسبت های گفته شده مخلوط و آسیاب نمایید.
قاووت پسته آماده شد


روش مصرف:

به مقدار دلخواه (به طور مثال 1 قاشق مرباخوری) به همراه با 1 استکان آبجوش مخلوط کرده میل نمایید
نکته:
در مورد نگهداری قاووت : در تابستان و زمستان جهت نگهداری قاووت از فریزر استفاده کنید


خواص درمانی:

خون ساز (رفع کم خونی)تقویت عمومی بدنتقویت چشمرفع بی حالی و کسلی آرامبخش


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلینان قندی
مطلب بعدیکیک برنجی کره ای

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه