درباره
تماس
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
شارلوت انار
بازدید:
1051
دسر و شیرینی
سمانه
یک دسر استثنایی
مواد لازم:
رولت .......................... به میزان لازم
آب انار .........................600 میلیلیتر
خامه ............................ 300 گرم
شکر ............................. 150 گرم
وانیل ............................ یک چهارم قاشق چایخوری
ژلاتین ........................... ۵ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آب انار، خامه و شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید، سپس وانیل و ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت ملایم بریزید و صبر کنید تا شکر ذوب شود ولی مایه نجوشد. ظرف را از روی شعله برداشته و روی آن را بپوشانید تا در دمای محیط خنک شود و به غلظت سفیده تخممرغ برسد.
قالب شارلوت را با سلفون پوشانده و رولت ها را کف و دور قالب بچینید، کرم انار را روی آن ریخته و دوباره با رولت روی آن را بپوشانید. روی قالب را پوشانده و یک شب در یخچال نگهدارید تا شارلوت آماده مصرف شود. شارلوت را از ظرف خارج کرده به کمک سلیفون و در صورت تمایل با روبان بسته و با خامه فرمگرفته و ژله انار تزیین کنید کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
کیک شکلات و گردو
مطلب بعدی
چیز کیک نیویورکی
نظرات
نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
yas
:
من بجای آب انار آب شاتوت ریختم ...خیلی عالی شد
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کیک سه شیر خامه ای
بستنی معجون
حلوا زنجبیلی
باقلوا شیرعسلی
دسر بیسکوییتی کاراملی
حلوا هویج
کوکی ردولوت
رولت خامه ای
کیک پرتقالی و نارگیل
کیک شیر داغ
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی