تماس
درباره
تحریریه
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
مربای پوست پسته
بازدید:
361
دسر و شیرینی
سمانه معنوی
مربایی خوشمزه و مقوی
پیشنهاد ویژه
مواد لازم:
پوست پسته تازه .......................... 1 کیلو
شکر .......................................... 1 کیلو
هل یا وانیل ................................. به قدر لازم
آبلیمو ........................................ نصف استکان
گلاب در صورت تمایل .....................1 فنجان
خلال پسته .................................. 1 فنجان
طرز تهیه:
پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد
پیشنهاد ویژه
مطلب قبلی
حلوا کنجدی خاکشیر
مطلب بعدی
ژله پلنگی
نظرات
نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کوکی میله ای شکلاتی
کیک اسفنجی با خامه کاراملی و گاناش شکلاتی
کیک دارچین با کرم پنیری
کیک حلوایی
حلوا سه آرد
کیک کوکی براونی
کیک هلو با لایه پنیری
کیک موز و گردو
کیک سه شیر زعفرانی با رویه پنیری
شیرینی بوتیکی ساده
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
رپورتاژ
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی