طرز تهیه برنجک در خانه

برنجک یکی از هله هوله های سالم است که با روش زیر می توانید در خانه تهیه کنید

محاسبه BMR

مواد لازم :

برنج ایرانی 50 گرم
روغن یک قاشق سوپخوری
شیر یک لیوان
نمک ماسه ای نصف قاشق سوپخوری


طرز تهیه برنجک :

ابتدا برنج ها را بشویید و در کاسه ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد پس از گذشت این مدت آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.
داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید و به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.
برای بودادن برنج ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.


نکته :

بهتر است از نمک ماسه ای استفاده کنید و بدون ید باشد.

منبع : sarbezan


مطلب قبلیشكلات تلخ موزاييكي (ابتکاری)
مطلب بعدیکرم چاکلت

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه