طرز تهیه افطاری با سیب زمینی

پیش غذایی با سیب زمینی ، مناسب برای افطاری های ماه رمضان

محاسبه BMR

مواد لازم :

سیب زمینی های کوچک یک کیلو گرم
روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
خامه ترش یک چهارم فنجان
پیازچه خرد شده 5 عدد
فلفل قرمز تند خرد شده یک عدد
خرده نان خشک یک چهارم فنجان
پنیر پارمزان یک سوم فنجان یا 2 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :

فر را روی 200 درجه سانتی گراد معادل 180 درجه فارنهایت گرم کنید.
سینی فر را با فویل بپوشانید.
در یک کاسه ، سیب زمینی ها را با روغن چرب کنید.سیب زمینی ها را در سینی بچینید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و نرم شوند.
بعد از این زمان ، سیب زمینی ها را بیرون بیاورید و پس از کمی خنک شدن ، سر سیب زمینی را برش دهید.
یک قاشق چای خوری بردارید و داخل سیب زمینی را به گونه ایی که به بدنه سیب زمینی آسیبی برسد خالی کنید.
قسمت هایی از سیب زمینی را که با قاشق خالی می کنید در یک کاسه قرار دهید و با قاشق له کنید.
ذرت ، پنیر ، خامه ترش ، پیاز و فلفل را با سیب زمینی له شده مخلوط کنید.
نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید.
با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید.
10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و خرده های نان تست شوند.


منبع : bartarinha


مطلب قبلیآش دوغ
مطلب بعدیتوصيه‌ هاي تغذيه‌ اي مناسب براي روزه‌ داران

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه