درباره
تماس
خانه
سبک زندگی
آشپزی
سمبوسه گوشت و قارچ
بازدید:
847
آشپزی
سمانه
غذایی خوشمزه و مناسب سفرهای کوتاه
مواد لازم:
گوشت......................................250 گرم
قارچ........................................100 گرم
ذرت کنسروی.............................1/2 پیمانه
پنیر پیتزا..................................1 بسته کرچک
فلفل دلمه ای.............................1 عدد متوسط
نان لواش..................................4 عدد
نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه...........به مقدار لازم
پیاز..........................................1 عدد متوسط
طرز تهیه:
ابتدا گوشت و پیاز را سرخ کرده زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای و ذرت و نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه را به آن افزوده و به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم و بعد شعله را خاموش می کنیم تا کمی سرد شود. زمانی که کمی سرد شد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و از مواد آماده کرده در داخل نان لواش هایی که برش داده ایم می گذاریم سپس نان لواش را میپیچیم و داخل روغن فراوان سرخ می کنیم.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
کوکوی لوبیا سبز
مطلب بعدی
ذرت مکزیکی
نظرات
نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
اسلایس مرغ
کرپ پنیری
گراتن سیب زمینی
ناگت مرغ پنیری
ترشی بادمجان کبابی
لازانیا
بورک اسفناج
همبرگر رستورانی
ترشی بادمجان شکم پر
پیده ترکی گوشت و پنیر
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی