طرز تهیه یخمک هندوانه

یک دسر تابستانی

محاسبه BMR

مواد لازم :

شکر : نصف پیمانه
شیرذرت : نصف پیمانه
آب لیموی تازه : یک چهارم پیمانه
هندوانه خرد شده و بدون هسته : حدود ۴ پیمانه


طرز تهیه :

تمام مواد را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید.
سپس در ظرف دردار قرار دهید و در فریزر بگذارید.
هر یک ساعت مواد را با همزن برقی هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید.
این کار را حدود ۵-۴بار انجام دهید.
20 تا ۳۰دقیقه قبل از سرو، آن را از فریزر در بیاورید.


منبع: پرشین پرشیا


مطلب قبلیسوفله پرتقال
مطلب بعدیروش تهیه ژله چوبی هندوانه

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه