تماس
درباره
تحریریه
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
نکات لازم برای دم کردن قهوه
بازدید:
236
دسر و شیرینی
سمانه معنوی
نکته هایی ساده ولی کاربردی
پیشنهاد ویژه
1. جوشیدن باعث تلخی می شود، پس هرگز قهوه را نجوشانید.
2. قهوه را دوباره گرم نکنید. هربار، آن را تازه درست کنید و سرو کنید.
3. از آب تازه و سرد استفاده کنید.
4. از تفاله های قهوه دوباره استفاده نکنید. آنچه باقی مانده، اجزای تلخ و نامطبوع قهوه است.
5. از "سا"یی مناسب قهوه سازتان استفاده کنید. اگر سای قهوه خیلی ریز باشد، باعث استخراج بیش از حد عناصر قهوه و تلخی شده، مجاری قهوه ساز را به مرور مسدود می کند. اگر سای قهوه خیلی درشت باشد، باعث آبکی و رقیق شدن قهوه می گردد.
6. برای بهترین نتایج توصیه می کنیم که به ازای هر 180میلی لیتر آب از 10 گرم قهوه آسیاب شده استفاده کنید.
7. قهوه را تنها برای مدت 20 دقیقه می توان بر روی اجاق گاز یا اجاق برقی گرم نگه داشت و پس از آن عطر و طعم قهوه رو به افول و نامطبوع شدن می گذارد.
گردآوری: تحریریه نیمکد
پیشنهاد ویژه
مطلب قبلی
آیس پک خانگی
مطلب بعدی
موز شکلاتی
نظرات
نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
کد امنیتی به حروف کوچک و بزرگ حساس است
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کوکی میله ای شکلاتی
کیک اسفنجی با خامه کاراملی و گاناش شکلاتی
کیک دارچین با کرم پنیری
کیک حلوایی
حلوا سه آرد
کیک کوکی براونی
کیک هلو با لایه پنیری
کیک موز و گردو
کیک سه شیر زعفرانی با رویه پنیری
شیرینی بوتیکی ساده
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
رپورتاژ
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی