درباره
تماس
خانه
سبک زندگی
آشپزی
ابتکاری جالب و کاربردی از ته هویج
بازدید:
757
آشپزی
سمانه
انتهای هویج را که معمولا جدا می کنید و دور می اندازید. ولی در زیر پیشنهادی داده ایم که دیگر این کار را نکنید
معمولا وقتی هویج را تمیز کرده و یا پوست می گیرید انتهای هویج را معمولا جدا می کنید و دور می اندازید. ولی ما یک پیشنهاد براتون داریم. اگر در ظرفی که مقدار کمی آب دارد قرار دهید، برگهای سبز آن رشد می کنند. ظرف را زیر یک پنجره نورگیر تا برگ هویج داشته باشید. از این برگها می توان به عنوان چاشنی و یا در سالاد استفاده کرد.
مطلب قبلی
کرپ کالباس
مطلب بعدی
ده نکته طلایی پخت لازانیا
نظرات
نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
اسلایس مرغ
کرپ پنیری
گراتن سیب زمینی
ناگت مرغ پنیری
ترشی بادمجان کبابی
لازانیا
بورک اسفناج
همبرگر رستورانی
ترشی بادمجان شکم پر
پیده ترکی گوشت و پنیر
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی