غذای ترکیه ای

در زیر آموزش گام به گام یک غذای ترکیه ای را ببینید و لذت ببرید.



محاسبه BMR

مواد لازم:


بادمجان ٢عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه نصف يك عدد
گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
ماست (خیلی شیرین نباشه) ۲ الی ۴ قاشق سوپخوری
سیر ۲ حبه (اضافه)
روغن مقداری
خمير يوفكا مثلثي يك بسته
فلفل قرمز ۱ ق چ
نمک و فلفل سیاه
 



طرز تهیه:

 اول خمير هاي يوفكا را به صورت مثلث هاي باريك برش مي دهيم و از قسمت قاعده ي مثلث دور يك ني به سمت راس مثلث رول مي كنيم.



در روغن داغ سرخ مي كنيم 



بادمجانها روی آتش کباب میکنیم ، برای کثیف نشدنه اجاق گاز میتونین از شعله پخش کن استفاده کنین* پوست بادمجانها را جدا می کنیم و ساطوری کرده ، کنار میذاریم.* سپس پیاز و سیر و فلفل را ریز خرد میکنیم و در تابه حاوی روغن میریزیم و ۳ الی ۴ دقیقه تفت میدهیم .* بعد گوشت را اضافه میکنیم و تا زمانیکه رنگه گوشت عوض شود تفت میدهیم.* بعد گوجه و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم .* صبر میکنیم تا گوجه ها نرم شود بعد از روی حرارت بر میداریم.* فلفل قرمز را در روغن داغ میریزیم  و سریع  از روی حرارت برمیداریم چون اگر روی شعله بماند سریع میسوزد و تلخ و بد مزه میشود .* بادمجانهای ساطوری را در ظرفی میریزیم و به ظرف ماست و سیر رنده شده و نمک را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .* در ظرف سرو اول مخلوط بادمجان و ماست را میریزیم بعد وسطش مخلوط گوشتی را قرار میدهیم و در اخر رویش را فلفل داغ میریزیم .* و در آخر يوفكا هاي سرخ شده را از كنار داخل مواد مي ذاریم
 




مطلب قبلیاکلر قالبی با سالاد مرغ
مطلب بعدیتوپک سیب زمینی پنیری

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه