کاپ کیک موکا

مخصوص طرفداران موکا و کیکی بدون روغن یا کره



محاسبه BMR

مواد لازم:


آرد ٢٠٠ گرم
شكر ١٧٠ گرم
تخم مرغ ٤ عدد 
آب جوش نصف پيمانه
بكينگ پودر ١/٢ ق چ
وانيل ١/٤ ق چ
نسكافه ٢ ق غ
پودر كاكائو ٢ ق غ
 



طرز تهیه:


ابتدا فرُ با دماى ١٦٠ درجه ى سانتيگراد روشن كنيد كه گرم شه.زرده و سفيده ى تخم مرغُ جدا كنيد. زرده رو با ٢/٣ شكر و وانيل با همزن، خوب هم بزنيد تا زمانيكه شكر حل شه و مايه ى كرم رنگى بدست بياد. سپس پودر كاكائو و نسكافه رو در آب جوشِ دستور حل كرده و به زرده اضافه كنيد.
در ظرف ديگرى سفيده ى تخم مرغُ با بقيه ى شكر با دور تند همزن هم بزنيد تا كاملاً حجم بگيره و از ظرف نريزه . حالا در چند مرحله سفيده ى تخم مرغ و آردُ به مايه ى زرده اضافه كنيد و با ليسك بصورت دورانى هم بزنيد. در نهايت مايه ى آماده شده رو در كپسول هاى كاغذى مخصوص كاپ كيك ريخته و در طبقه ى وسط فر بمدت ٣٠ دقيقه قرار بديد. روى كاپ كيك هارو با خامه ى فرم گرفته با طعم نسكافه تزيين كردم.
پ.ن: در پخت اين كاپ كيك از روغن يا كره استفاده نشده.
 




مطلب قبلیهالی (والس شیرین عسل)
مطلب بعدینکات مهم از فر در شیرینی پزی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه