پوند کاکائو

نوعی کیک کاکائویی خوشمزه

پیشنهاد ویژه

مواد لازم:

پودر کاکائو :یک فنجان 100گرم
.
، آب جوش: 2/3 فنجان  یا 180ml 

  کره نرم شده :1 فنجان یا 250گرم 

 شکر 2/3 فنجان یا 220گرم

شکر قهوه ای :120گرم

وانیل:2 قاشق چای خوری 

تخم مرغ:5عدد

آرد ساده: 1 فنجان 150G 


لعاب شکلات
 شکلات تیره :100گرم
عصاره وانی:ل 1 قاشق چای خوری
خامه: ¼ فنجان 60 میلی لیتر 
 



طرز تهیه:


 ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید 
. سپس کاکائو و آب جوش را در یک کاسه هم بزنید تا مخلوط صافی بدست اید بعد ان را کنار بگذارید.
 کره و هر دو نوع شکر را در کاسه ای با همزن برقی با سرعت بالا به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و خامه ای شود بزنید .
 بعد وانیل، تخم مرغ و مخلوط کاکائو را با هم زن بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. 
مخلوط را در قالب مورد  بریزید و  به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه یا تا زمانی که اگر خلال دندان را در ان فرو کنید تمیز بیرون بیاید در فر قرار دهید 

طرز تهیه لعاب شکلات:
 وانیل و خامه را در یک ماهی تابه کوچک روی حرارت کم قرار داده و هم بزنید تا صاف و یکدست شود . بعد روی کیک پخش کنید .البته  اجازه دهید خنک شود بعد انرا روی کیک خنک شده پخش کنید



پیشنهاد ویژه

مطلب قبلیکوکی تَرَک شکلاتی
مطلب بعدیکیک کافی کریمر

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه