کیک مارمالادی

کیکی خوشمزه با مارمالاد



محاسبه BMR

مواد لازم:

تخم مرغ  2 عدد
شکر  3/4  پیمانه
وانیل  1/4  ق چ
روغن  1/3  پیمانه
شیر  1/2  پیمانه 
آرد  2  پیمانه
بکینگ پودر  1 ق چ 
مارمالاد حدود 3 الی 4 قاشق



طرز تهیه:


اول از همه فرتون و روشن کنید تا گرم بشه . تخم مرغ و وانیل و شکر و با دور تند همزن بزنید تا حجمش دو برابر شه بعد روغن و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید بعد شیر و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید حالا همزن و بزارید کنار و آرد و بکینگ پودر و مخلوط کنید و الک کنید و کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و بیشتر از نصف مواد و بریزید تو قالب بعد روی مواد مارمالاد بریزید و بعد باقی مواد کیک و بریزید و بزارید تو فر به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه.

نوش جان




مطلب قبلیتارت کیک خرمایی
مطلب بعدیمینی چیزکیک کدو حلوایی بهمراه سس پرالین گردویی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه