پودینگ خرما با سس کارامل

دسری خوشمزه ومقوی و انرژی زا

پیشنهاد ویژه

مواد لازم:


1.خرما 250 گرم
2.آب 275 میلی لیتر
3.بيکينگ پودر 5گرم
4.کره 110 گرم
5.شکر 170 گرم
6.آرد 240 گرم
7.تخم مرغ3عدد
8.سس تافی 250 میلی لیتر
 



طرز تهیه:


فر را روی حرارت175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید،خرما و آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته شود.
سپس از روی حرارت برداشته تا سرد شود،کره را گرم کرده و شکر را به آن اضافه می کنیم.
تخم مرغ ها را  به مخلوط خرما افزوده و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود .آرد را به مخلوط اضافه کرده، کره و شکر را روی بقیه مواد می‌ریزیم.
حالا در قالب مناسب ریخته و به مدت بیست دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا پخته شود.
در نهایت سس تافی را روی آن می ریزیم.
 



طرز تهیه سس تافی :

برای تهیه سس تافی ابتدا باید صد گرم شکر را روی حرارت مستقیم قرار دهید و اجازه بدهید که کاراملي شود و سپس پنجاه گرم کره را بيفزاييد و حدود هشتاد گرم خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کنيد وهم بزنید بعد از چند دقیقه سس کاراملي شما آماده است. 

نوش جان



پیشنهاد ویژه

مطلب قبلیکوکی آلموند کاکائویی
مطلب بعدیکیک خرمالو و بادام

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه