فر دست ساز خانگی

با کمترین هزینه فر را در خانه درست کنید و با آن شیرینی و کیک های خوشمزه تون رو درست کنید. 



محاسبه BMR

طرز تهیه:

شعله متوسط گاز را باحرارت ملایم روبه کم روشن کنید، یک قابلمه خالی (جنس قابلمه فرق نداره) برروی ان بگذارید یک الک یا سه پایه درون قابلمه قراردهید و قابلمه را با در بسته به مدت 15دقیقه درابتدا داغ کنید، سپس ظرف شیرینی یا کیک را بر روی سه پایه قراردهید، در قابلمه را با دمکنی بپوشانید و حدود 30_20 دقیقه اجازه دهید تا شیرینی یا کیک بپزد، پس از پخت با دست زدن ، شیرینی ازروی کاغذجداشده وزیر آن کمی طلایی است و کیک ها را با خلال دندان امتحان کنید که پخته یا نه
به همین راحتی یک فر دستی درست کنید و با این روش میتوانید انواع کیک و شیرینیها رو تهیه کنید.
 




مطلب قبلیدسر نانایمو بار
مطلب بعدیکیک با رویه اسنیکرز

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه