بیسکوییت یخچالی

مناسب برای عصرانه ها



محاسبه BMR

طرز تهیه:


٩٠ گرم كره+٧٥ گرم روغن صاف قنادى + ١٢٠ گرم پودر شكر رابا همزن ميزنيم تا كرمى و لطيف شود.سه  ق.چ شير خشك + دو عدد زرده تخم مرغ(معادل ٤٠ گرم) + يك چهارم ق.چ وانيل را اضافه و كمى هم ميزنيم. ١٥ گرم نشاسته ذرت + ٢٧٠ گرم آرد  را با پشت قاشق به خورد مواد بالا ميدهيم.خمير حاصل را بيست دقيقه در يخچال ميگذاريم و بعد بين دوتا كيسه باز ميكنيم و قالب ميزنيم،در فر ١٨٠ طبقه وسط تا تغيير رنگ زير بيسكوييتها ميگذاريم.
نكته:
١- اگر روغن صاف نداشتيد از ٩٠ گرم كره استفاده كنيد  يعنى در كل ١٨٠ گرم كره بزنيد.
٢- نشاسته ذرت هم با آرد ميتوانيد جايگزين كنيد.
٣- استفاده از شير خشك باعث تيره شدن رنگ بيسكوييتها ميشود و همچنين روى طعم آن تأثير دارد، كه قابل حذف است.
٤- اگر خمير حين كار ترك ميخورد يعنى آرد اضافى دارد،لذا بيست گرم آرد آخر را با احتياط اضافه كنيد.




مطلب قبلیپیروک مربایی
مطلب بعدیکیک چیپس کوکی شکلاتی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه