پیراشکی تنوری

خوشمزه و لذیذ



محاسبه BMR

مواد لازم:


▪️تخم مرغ ۱ عدد 
▪️شیر خشک ۲ قاشق که قابل حذف هم هست 
▪️آب ولرم ۱و ا/۴ پ 
▪️شکر ۱ ق غ 
▪️روغن ۱/۳ پ
▪️خمیرمایه ۱ ق غ
▪️بهبود دهنده ۱ ق م
▪️نمک ۱ پنس  تخم مرغ ۱ عدد 
▪️آرد حدود ۴ پ 
 



مواد لازم میانی:


▫️سینه ی مرغ پخته و خورد شده 
▫️پنیر پیتزا 
▫️فلفل دلمه ای 
▫️آویشن 
▫️سس کچاب 
 



طرز تهیه:

🔸خمیرمایه و آب و شکر را طبق معمول مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته تا عمل بیاید 
تخم مرغ و روغن و کمی آویشن را در ظرف دیگری مخلوط کرده و مایه خمیر عمل آمده را به همراه مواد خشک که الک کردیم را اضاف میکنیم و انقدر ورز میدهیم تا لطیف بشد 

🔸یک ساعت استراحت و بعد سینی فر چرب کردم کاغذ روغنی انداختم و پف خمیر را میگیریم و تا جای که توانستم نازکش کردم (چون بعد از پخت ،مجدد پف میکند ) و با رینگ‌ قطر ۹ برش دادم و کمی سس گوجه و پودر آویشن روی خمیر را پوشش دادم و کمی پنیر پیتزا و مواد را تا جای که امکان داشته باشد میان خمیر میگذاریم و داخل سینی و با یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران رومالش کرده و به مدت حدوداََ ۲۵ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۶۵ گذاشتم و سط پخت کمی پنیر پیتزا که با جعفری ریز شده و آویشن مخلوط شده روی پیراشکی ها ریختم
 




مطلب قبلینان تافتون
مطلب بعدیفاهیتای مرغ

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه