دسری خوشمزه مخصوص شب یلدا
بیسکوییت لیدی فینگر شیر برای خیس کردن بیسکوییت انار دانه شده مواد لازم برای کرم: 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری پر نشاسته 2 پاکت وانیل شکری(10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 عدد تخم مرغ 1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی) برای سس انار: 1 کاسه انار حدود 2 لیوان آب( تا جایی که روی انار بیاد) 2 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته
بیسکوییت لیدی فینگر را از وسط نصف کنید و در شیر بزنید و داخل لیوان ها بذارید، دانه های انار را لابلای بیسکوییت ها بریزید. برای کرم شیر، شکر و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه با همزن دستی هم میزنید بپزید. نزدیک به زمان برداشتن از روی اجاق وقتی که غلیظ شد وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید و چند دقیقه دیگر بپزید سپس از روی اجاق بردارید و کنار بذارید خنک شود. وقتی خنک شد خامه را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید. و یک سوم لیوان را با کرم پر کنید . برای سس انار یک کاسه انار پوره شده که از صافی رد کردید را داخل قابلمه کوچکی بریزید و آب را به مقداری که روی انار بیار بریزید(مقدار انار دقیق گفته نشده هر مقدار پوره داخل قابلمه ریختید آب روی پوره بیاد خیلی زیاد نشود، شما با 1.5_1 لیوان انار آماده کنید و آب را همانطور که گفته شده بریزید). شکر و نشاسته را اضافه کنید و در حالیکه هم میزنید بپزید وقتی غلیط شد از روی اجاق بردارید و داخل لیوان ها بریزید. سپس داخل یخچال بذارید خنک شود و سرد سرد سرو کنید