ته چین مرغ با قارچ

ته چین مرغ با قارچ برای چهارنفر

محاسبه BMR

مواد لازم:

برنج 500 گرم
سینه مرغ 1 عدد
قارچ 200 گرم
تخم مرغ 1 عدد
ماست 2 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
پیاز یک عدد
زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه :

برنج را به مرحله آبکش کرده کنار می‌گذاریم. مرغ را با پیاز خرد شده، پخته و سپس آن را ریش ریش می‌ نماییم. قارچ‌‌ها را خرد نموده و کمی تفت می‌دهیم.

در ظرف جداگانه تخم‌مرغ و زرده‌‌ها را به همراه ماست، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط می‌نماییم. برنج را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

کف قابلمه یا قالب فر را چرب کرده و یک لایه از مخلوط برنج را روی آن پهن می‌کنیم. قارچ ها را روی برنج ریخته و در لایه بعدی مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم، در لایه چهارم یا نهایی دوباره مخلوط برنج را می‌ریزیم. قالب ته چین مرغ با قارچ را در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت گذاشته یا در قابلمه نچسب ریخته و با همان مدت زمان با حرارت ملایم روی شعله گاز می‌گذاریم تا بپزد.


منبع: noonoab


مطلب قبلیرولت بادمجان با مرغ
مطلب بعدیروش تهیه خوراک مکزیکی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه