خوشمزه و پر طرفدار از دیار تبریز
شکر......یک لیوان آب......یک لیوان هل.......۵ عدد گلاب.......دو ق غ خوری زعفران
آب و شکر و هل و زعفران را بزارید بجوشد تا کمی غلیظ شود در آخر کمی گلاب بریزید وقتی به غلظت لازم رسید بزارید تا کاملا سرد شود.
تخم مرغ........۲ عدد ماست چکیده......سه ق غ خوری آرد.......۳ ق غ خوری زعفران آب زده غلیظ....... یک ق غ خوری پودر هل........نصف ق چ خوری نمک.........کمی بکینگ پودر......نصف ق چ خوری میتونید کمی وانیل هم بزنید
ابتدا تخم مرغ را خوب بزنید و بعد باقی مواد و اضافه کنید و کاملا هم بزنید تابه را روی گاز بزارید (زیرش شعله پخش کن بزارید) روغن بریزید و بزارید تا داغ شود حالا نصف مواد و بریزید کمی که خودشو گرفت مواد میانی را بریزید(سلیقه ای میتونید هر مغزی دوست دارید بریزید من گردو و پسته ریختم به همراه دارچین و کمی پودر هل) و بعد لایه رویی را بریزید درشو بزارید تا کامل خودشو بگیرد حالا برش گردونید تا اونطرفش هم کاملا طلایی شود از روی حرارت بردارید و شهد سرد شده را بریزید و کمی بهش زمان بدین تا شهد به خوردش برود و بعد با هر چی دوست دارید تزیین کنید و نوش جان کنید