کیک گردویی

کیکی خوشمزه و لذیذ



محاسبه BMR

مواد لازم:


کره ی به دمای محیط رسیده 150 گرم
آرد 125 گرم 
گردو چرخ شده 130 گرم 
ب ک دو ق چ 
شکر 1 پ 
تخم مرغ 6 عدد 
وانیل نصف ق چ 



طرز تهیه:


زرده و سفیده رو جدا میکنیم و سفیده رو حسابی میزنیم
شکر و کره و وانیل رو خوب میزنیم و زرده ها را دانه دانه و هر کدام را یک دقیقه میزنیم آرد و ب ک پودر گردو را مخلوط و الک میکنیم و به مخلوط اضافه میکنیم و دورانی میزنیم در آخر هم سفیده رو فولد میکنیم در فر با دمای 170 به مدت 45 دقیقه




مطلب قبلیشیرینی پفکی مرنگ
مطلب بعدیکمپوت سیب

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه