پاناکوتا شکلاتی

مخصوص طرفداران شکلات

پیشنهاد ویژه

مواد لازم:

شیر 2 پیمانه
خامه 100 گرم
پودر ژلاتین ۱ق.غ خوری
شکر یک سوم پیمانه
پودرکاکائو 3 ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
 شکلات تخته ای 100 گرم
 



مواد لازم:


پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه شیر سرد ميريزيم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود.
از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و شکلات تخته ای و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست بشه.ودر ظرف مورد نظرمون میریزیم من وسط دسرمو بیسکویت خورد شده اوریو گذاشتم وچون در قالب درست نکردم ژلاتینشو کمتر ریختم .
 



پیشنهاد ویژه

مطلب قبلیپودینگ وانیلی با توت فرنگی و کیک
مطلب بعدینان برنجی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه