دسر لیوانی انگور

دسری خوشمزه و شیک



محاسبه BMR

مواد لازم کرم شیر:


شیر ....۲لیوان
شکر.....۴ تا ۵ ق غ
خامه....۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین....۱ ق غ
نشاسته ذرت....۲ ق غ
 



طرز تهیه:


ابتدا شیر و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کنید وروی گاز بزارید تا غلیظ شود وبعد شکر را ااضافه کنید. پودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط کنید و بعد روی بخار آب گذاشته تا شفاف شود..خامه را هم به شیر اضافه میکنم و در آخر ژلاتین بن ماری  شده را اضافه میکنیم..قسمتی از لیوان را خیس کنید  وژله رولی  را بچسبانید و بعد داخل یخچال گذاشته تا سفت شود . سپس کرم شیر را ریخته ودرریخچال میزاریم تا ببیندد.

لایه دوم
برای لایه بعد  ژله انگور را  دوقسمت  میکنیم یک قسمت آن رابا نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم  وبعد نصف لیوان بستی  به اون اضافه میکنیم و روی کرم ریخته...
لایه سوم
نصف دیگر ژله انگور را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد از سرد شدن  روی ژله بستنی میریزیم.. 




مطلب قبلیتوپهای سمولینا با فیلینگ شکلات
مطلب بعدیکیک بستنی زعفرانی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه