🔸یک قاشق غذا خوری شکر و داخل یک لیوان شیر ولرم که دست و نسوزونه میریزیم و هم میزنیم بعد یک قاشق غذا خوری پودر خمیر مایه رو میریزیم و میزاریم کنار تا عمل بیاد تقریبا ده دیقه طول میکشه تا عمل بیاد
🔸توی یه ظرف بزرگ دوتا تخم مرغ و نوک قاشق چایخوری وانیل و با همزن دستی هم میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد یک چهارم قاشق چای خوری نمک میریزیم و پنجاه گرم کره نرم شده و دوقاشق غذا خوری روغن مایع و پنج قاشق عذا خوری شکر اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
🔸وقتی خمیرمایه عمل اومد به موادمون اضافه میکنیم حالا نوبته آردِ که از قبل الک کردیم حدود سه لیوان ارد لازم داریم که کم کم به مواد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم وقتی خمیرمون سفت شد قاشق و کنار میزاریم و با دست ورز میدیم تا وقتی که خمیر لطیفی بدست بیاد ورز میدیم
🔸بعد یک ساعت روی خمیر و میپوشونیم و در جای گرم میزاریم تا خمیر استراحت کنه بعدش خمیر رو روی سطح صاف میزاریم و با وردنه صافه میکنیم قطر خمیر حدود نیم سانت باشه خوبه بعد قالب میزنیم و روی کاغذ روغنی یا سفره میچینیم و روشونو میپوشونیم تا ده دیقه دیگه استراحت کنن تا خوب پف کنن حالا باید تو یه قابلمه روغن فراوون بریزیم
🔸داغ که شد پیراشکی ها رو سرخ میکنیم حرارت باید کم باشه با قاشق پیراشکی ها رو زیر و رو کنید تا یکنواخت سرخ بشن
♦️در آخر میتونید شکلات تخته ای رو به صورت بن ماری آب کنید و روی دونلت ها بریزید و نوش جان کنید