کیک مرغ

خوشمزه و لذیذ



محاسبه BMR

مواد لازم:

▫️سينه مرغ يه دونه كامل ، 
▫️يه دونه خامه صبحانه 
▫️ماست خامه اي 
▫️سس مايونز 
▫️پيازچه خورد شده 
▫️گردو خورد شده 
▫️دو بسته نون تست ، ادويه ( نمك ، فلفل ، پودر اويشن ، پودر سير و ... ) 



طرز تهیه:

🔸سينه مرغ و ابپز و ريش ميكنيم ، و با بقيه مواد مخلوط ميكنيم ( سس مايونز و ماست خامه اي بايد به مقداري باشه كه مخلوط نه خيلي سفت باشه و نه خيلي شل ) پيازچه رو كم كم اضافه ميكنيم و بعد هر بار هم زدن يه كم ميچشيم اگه مزه پيازچه به اندازه بود كه هيچ اكر نه يه مقدار ديگه اضافه ميكنيم ( پيازچه نبايد زياد باشه چون هم تلخ ميشه و هم مزه گوشت و سس و گردو رو از بين ميبره و باعث ميشه مزه پيازچه قالب باشه) 

🔸وقتي مخلوط اماده شد ( يه مخلوط شبيه ماست همزده يا چكيده ) دور نون هاي تست رو برش ميزنيم ( قسمت تيره رنگ ) و نون ها رو به هر ترتيبي كه ميخوايم يه رديف كنار هم ميچينيم و مايه ميزاريم و باز لايه بعدي نون ميزاريم به همين ترتيب تا مايه و نون ها تموم شه ( لايه ي اخر فقط بايد نون باشه كه بشه تزئين كرد ) 

🔸بعد روشو يه لايه سس مايونز ميزنيم و با مواد دلخواه تزئين ميكنيم ، يه نكته كه خيلي مهمه اينه كه كيك مرغ رو حتما ١ يا نهايت ٢ ساعت قبل سرو بايد به صورت نهايي درست كنين چون اين مخلوط و نون هاي تست اگه زياد بمونه باعث ميشه نون ها خمير بشه و مزش خراب بشه ( البته ميتونين سس كيك رو از روز قبل يا چند ساعت قبل اماده بكنين ) . 

🔸يكي از موضوعاتي كه براي جلوگيري از خمير شدن مهمه اينه كه مخلوط و سسي كه درست ميكنين خيلي ابكي و شل نباشه .

♦️دور كار همون اضافه هاي برش زده دور نون هاي تست هست كه با دست پودر شده است
 




مطلب قبلیآش دندونی
مطلب بعدیخورشت کرفس

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه