شکلات آلمانی

عصرانه ای خوشمزه و لذیذ



محاسبه BMR

طرز تهیه:

7 قاشق پودر قند را با 2 عدد زرده تخم مرغ و کمی وانیل با همزن برقی میزنیم تا کاملا کرم شود 
نصف بسته بیسکوییت پتی بور 3قاشق پودر کاکائو،کمی گردو را اضافه کرده مخلوط میکنیم 3 قاشق شیر 3 قاشق کره اب شده اضافه کرده مخلوط میکنیم 

مواد اماده شده را تو سلفون فویل یا پلاستیک فریز بریزید لول کنین یه شب بزارید تو یخچال بعد برش بدین.
من ریختم تو پلاستیک فریز بعد پلاستیک رو جدا کردم کاملا تو پودر نارگیل غلطوندم بعد برش زدم
میتونین توش پسته فندق بادوم یا قیصی بریزین




مطلب قبلیپنکیک مراکشی
مطلب بعدیمینی پنکیک

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه