چیز کیک ژاپنی

دسری خوشمزه و متفاوت



محاسبه BMR

مواد لازم:

▫️شکر .....140 گرم
▫️ تخم مرغ..... 6 عدد 
▫️کره .....50 گرم 
▫️پنیرخامه ای ......250 گرم 
▫️شیر...... 100 میلی لیتر 
▫️آرد ......60 گرم (۶ ق غذاخوری) 
▫️نشاسته ی ذرت ......دو ق غ
▫️ وانیل .......یک قاشق چایخوری 
 



طرز تهیه:

🔸 اول پنیر خامه ای و کره و شیر رو به روش بن ماری روی بخار آب میذاریم تا کاملا یکدست بشه ,بعد میزاریم سردشه,آرد و نشاسته رو با هم الک میکنیم وقتی مایه ی پنیری خنک شد آرد و نشاسته رو بهش اضافه میکنیم و فولد میکنیم تا یکدست بشه,

🔸بعد هم زرده ها و وانیل رو که کمی با همزن دستی زدیم اضافه میکنیم. سفیده هارو با شکر اونقدر میزنیم تا از ظرف نریزه,بعد اروم با مواد فوق فولد میکنیم و در قالب کاغذ رو غنی انداخته ریخته و قالبو میزاریم تو یه ظرف دیگه که تا نیمه ابجوش کردیم و میزاریم تو فر صدو شصت درجه به مدت یکساعت و بیست دقیقه بعد نیم ساعت با در نیم باز,تو فر میزاریم خنک شه,حالا میاریمش بیرون و میزاریم کامل سرد که شد,دو تا سه ساعت میزاریمش یخچال.
 




مطلب قبلیکوکی میکری با مغز نوتلا
مطلب بعدیچیز کیک پسته

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه