حلقه مرغ و پیاز

خوشمزه و لذیذ



محاسبه BMR

مواد لازم:

▫️فیله مرغ - ۶ عدد
▫️پیاز - ۳ عدد بزرگ
▫️پودر سیر - ½ قاشق چای‌خوری
▫️پودر زنجبیل - ½ قاشق چای‌خوری
▫️نمک - به مقدار لازم
▫️فلفل سیاه - به مقدار لازم
▫️تخم‌مرغ (همزده) - ۲ عدد
▫️آرد سفید - به مقدار لازم
▫️آرد سوخاری پانکو (پولکی) - به مقدار لازم
 



طرز تهیه:

🔸۱)  پیاز را به تکه‌های درشت حلقه کرده و حلقه‌های بزرگ‌تر را جدا کنید.

🔸۲)  فیله‌‌ی مرغ را با سیر، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. با گوشتکوب چند ضربه‌ی آرام روی فیله‌ها بزنید طوری که فقط کمی باز شوند. سپس به صورت نوارهای باریک برش دهید. 

🔸۳)  دو حلقه پیاز را داخل هم بگذارید. یک نوار فیله‌ی مرغ را برداشته و دور پیاز شروع به پیچیدن کنید. وقتی نوار اول تمام شد نوار دیگری را اضافه کنید تا تمام دور پیاز پوشانده شود.

🔸۴)  در یک تابه‌ی گود مقداری روغن ریخته تا داغ شود. ابتدا حلقه‌ها را در آرد سفید بغلتانید، سپس داخل تخم‌مرغ و بعد داخل آرد سوخاری پانکو قرار دهید تا تمام سطحش پوشانده شود. حلقه‌ها را در روغن بیاندازید و با شعله‌ی متوسط مرتب هم بزنید تا طلایی شوند. روی ظرفی دستمال کاغذی گذاشته و حلقه‌ها را روی آن قرار دهید تا روغنش گرفته شود.
 




مطلب قبلیسیب زمینی پنیری کبابی
مطلب بعدیبال کبابی چینی با سس کوکاکولا

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه