درباره
تماس
خانه
سلامت
تغذیه و سلامت
کاکائو و دیابت!؟
بازدید:
686
تغذیه و سلامت
صادقی
مصرف شکلات تلخ میتواند باعث بهبود حساسیت انسولین و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت شود.
محققان آلمانی معتقدند مصرف کاکائوی خالص و تلخ میتواند به عنوان یک دارو برای بسیاری از بیماریها ازجمله دیابت مفید باشد.
براساس این مطالعه مصرف شکلات تلخ میتواند باعث بهبود حساسیت انسولین و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت شود. مطالعات قبلی نشان داده بودند که کاکائو در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، فشارخون و بسیاری از سرطان ها نقش دارد.
البته به خاطر داشته باشید دارو، انسولین، رژیم غذایی مناسب و ورزش از مهم ترین ارکان کنترل دیابت به شمار می روند.
منبع: سیمرغ
مطلب قبلی
غذای کپک زده را هرگز بو نکنید!
مطلب بعدی
طب سنتی درباره سوسیس چه میگوید؟
نظرات
نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
گاردین: نوشیدن قهوه در صبحها میتواند خطر مرگ را کاهش دهد
آیا تفلون برای آشپزی روزمره بی خطر و سالم است؟
بادمجان را هرگز سرخ نکنید
کاکائو بخورید تا سالم بمانید!
۶ ماده غذایی مضر برای کلسترول خون بالا
اگر این مطالب را می دانستید، نوشابه نمی خوردید
مصرف کافئین؛ بایدها و نبایدها
مارگاریتای کاهو
خواص و موارد مصرف سبزی شوید
٨ ماده غذایی نشاط آور
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی