سالاد سیب زمینی رستورانی

مواد لازم:

سیب زمینی پخته ۳ عدد
نخود فرنگی پخته نصف لیوان
هویج پخته نصف لیوان
ذرت پخته نصف لیوان
کالباس خرد شده یک و نیم لیوان
 
سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری
ماست خامه ای ۴ قاشق غذا خوری
شوید تازه خرد شده نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم.  حالا اجازه می دهیم تا سیب زمینی ها به طور کامل بپزد، سپس پوست آن ها را کنده و به صورت نگینی خرد می کنیم و درون یک کاسه می ریزیم. هویج پخته را هم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. ذرت پخته و نخود فرنگی پخته شده را هم اضافه می کنیم. در صورت تمایل برای کم شدن مراحل کار می توانیم از کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی آماده استفاده کنیم. در ادامه کالباس را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به سالاد اضافه می کنیم. 

در این مرحله برای تهیه سس مخصوص یک کاسه دیگر انتخاب می کنیم، سپس سس مایونز را به همراه ماست خامه ای و شوید به آن اضافه می کنیم. مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا سس یکدست شود. اکنون سس را به سالاد اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم تا سس همه مواد را پوشش دهد. اکنون سالاد را در یخچال به مدت ۱ الی ۲ ساعت قرار می دهیم تا استراحت کند و مزه ها به خورد هم برود. سپس آن را سرو می کنیم.

نوش جان



مطلب قبلینان سوخاری
مطلب بعدیاملت هندی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه