املت هندی

مواد لازم:

پیاز ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
گشنیز ۳ قاشق غذاخوری
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن، پاپریکا و تخم گشنیز به مقدار کافی


طرز تهیه:

ابتدا فلفل دلمه ای قرمز را می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. گشنیز را پاک کرده و میشوریم و درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. سپس به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه پیاز را جدا پوست کرده و می شوییم، سپس به صورت خلالی نازک خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم. در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه زردچوبه را به پیاز اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم تا زردچوبه سرخ شود. حالا سیر را پوست می کنیم و رنده ریز می کنیم، سپس به همراه فلفل دلمه ای به پیاز اضافه می کنیم. در ادامه به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود و بوی خامی فلفل دلمه ای از بین برود. در این مرحله نمک، فلفل پاپریکا، فلفل سیاه، تخم گشنیز و سرکه را به مواد اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و درب تابه را می بندیم تا مواد ۲ دقیقه تفت بخورند. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه اضافه می کنیم و هم می زنیم. در نهایت زمانی که بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شد، آن را به مواد درون تابه اضافه می کنیم و درب تابه را مجددا می بندیم. در ادامه اجازه می دهیم تخم مرغ کاملا ببندد، سپس املت هندی را به همراه نان تازه سرو می کنیم.

نوش جان



مطلب قبلیسالاد سیب زمینی رستورانی
مطلب بعدیهمبرگر خانگی خوشمزه
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه