پیازداغ چیپسی و مجلسی

مواد لازم:

پیاز ده کیلو

روغن مخصوص سرخ کردنی به اندازه کافی



طرز تهیه:

ابندا پیاز ها را بصورت خلالی و یا با دستگاه غذا ساز خرد کرده سپس آنها را در سبد ریخته و کمی بشورید تا لعاب یا لرد پیازها از بین برود و خشک شود.

روغن را در قابلمه مورد نظر ریخته و بعد پیاز را در آن میریزیم، و اجازه می دهیم تا پیازها طلایی طوند.

سپس پیازهای سرخ شده را درون آبکش ریخته تا روغن اضافه ان گرفته شود، سپس ته قابلمه را کاملا تمیز کنید تا ته نشین های پیاز سرخ کرده سری قبل ته آن نمونده باشد که موجب سوختگی بقیه پیازها شود. پیاز چیپسی و محلسی ما آماده است.

پس از سرد شدن می توانید آنرا بسته بندی کرده و در یخچال و یا فریزر قرار دهید.

نوش جان



مطلب قبلیپیاز کاراملی
مطلب بعدیقیمه ریزه اصفهانی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه