پیاز کاراملی

پیاز کاراملی یکی از طعم دهنده های خیلی لذیذ برای بسیاری از غذاهاست و داخل سوپ، انواع تارت، پیتزا ها و انواع ساندویج ها ازش استفاده میشود. با اینکه پیاز کاراملی مثل پیاز داغ از سرخ کردن با روغن درست میشه ولی مزه اش کاملا با پیاز داغ فرق میکند و شیرینی خیلی دلپذیری داره که علتش قند آزاد شده از خود پیاز به دلیل مدت زمان طولانی پختش می باشد.

مواد لازم:

پیاز متوسط ۳ عدد

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

کره ۳۰ گرم

نمک به مقدار لازم

سرکه بالزامیک در صورت تمایل ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری

شکر ۱ قاشق غذاخوری سر خالی (در صورت تمایل)



طرز تهیه:

ابتدا پیازها را از وسط نصف کرده و به صورت خلالی برش میدهیم. روغن زیتون و کره را داخل ماهیتابه میریزیم و با شعله متوسط اجازه میدهیم تا کره آب و روغن داغ شود. حالا پیاز خورد شده را داخل ماهیتابه میریزیم و با شعله متوسط کمی تفت میدهیم تا همه پیاز ها به روغن آغشته شوند. پیاز را حدود 10 دقیقه با دمای متوسط تفت میدهیم تا کمی رنگش برگردد.حالا شعله را ملایم کرده و میگذاریم تا پیاز ها طلایی شوند هر از چند گاهی پیاز هارا هم میزنیم تا یکنواخت طلایی شوند. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد نمک هم اضافه میکنیم. حدود 30 الی 45 دقیقه با شعله ملایم به پیاز حرارت داده و گاهی همش میزنیم تا به رنگ دلخواه برسیم. در نهایت پیاز کاراملی ما طلایی و کمی شیرین مزه است که علت شیرینی آن هم قند طبیعی پیازه که بخاطر مدت زمان پخت طولانی با دمای کم آزاد شده در صورتی که دوست داشته باشید مزه پیاز کاراملیتون شیرین تر باشد میتوانید بهش کمی شکر اضافه کنید و مجددا خوب تفت دهید. علاوه بر این برای داشتن طعم بهتر و رنگ تیره تر میتوانید سرکه بالزامیک هم به پیازتون اضافه کنید در صورتی که از طعم سرکه بالزامیک خوشتون میاد قطعا از اضافه کردنش به پیاز کاراملی هم لذت خواهید برد. بعد از حدود یک ساعت تفت دادن پیاز کاراملی خوشمزه و لطیف ما آماده است و میتوانیم برای تزیین و خوشمزه تر شدن انواع غذاها از آن استفاده کنیم.

 نوش جان



مطلب قبلیخورشت فسنجان با مرغ
مطلب بعدیپیازداغ چیپسی و مجلسی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه